15-01-2020

  Overhandiging aan Make a Wish

  't Broeksken en zijn leden zetten zich in om Make a wish te steunen en zamelden maar liefst € 3225 in. We kregen al verschillende dankdossiers.

  Het dankdossier voor de wens van Emma

  Beste Make-A-Wish vrienden,

  Make-A-Wish ® Belgium-Vlaanderen vervult de allerliefste wensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte. De 9-jarige Emma is dol op Lego Friends. Haar allerliefste droom was om haar eigen huis te kunnen bouwen in Lego Friends blokjes. Wat een mooie, échte kinderwens was dat! De wensfeeën zagen het helemaal zitten en gingen aan de slag. Geen gemakkelijke klus, maar de vrijwilligers van Make-A-Wish gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

  Gelukkig kwamen de wensfeeën op hun zoektocht verschillende mensen tegen, die deze mooie uitdaging ook wel zagen zitten! Want de allerliefste kinderwensen vervullen, dat kunnen de vrijwilligers niet alleen! Het werd een prachtige dag voor Emma. Haar hele huis werd versierd in Lego Friends stijl. Toen Emma toekwam, was de hele familie aanwezig en kreeg Emma van de wensfeeën een prachtige Lego Friends stapeltaart. Emma kon haar ogen niet geloven! Na het smullen van de taart, kreeg Emma een verrassingspak. Daar zaten allemaal opdrachtjes, cadeautjes en aanwijzingen in om op zoek te kunnen gaan naar haar grote wens: haar eigen Lego Friends huis!

  Als ervaren Legobouwer, voerde Emma de opdrachten feilloos uit en vond ze haar huis verstopt in haar bed. Wat een enorme doos was dat! Het werd een onvergetelijke dag voor Emma én voor haar hele familie. Ook zij zagen Emma haar ogen fonkelen van plezier! Even alle zorgen aan de kant, daar doen wij dit voor! Dankzij jullie sponsorring konden wij deze droom van Emma laten uitkomen. En daarom willen we jullie heel hartelijk bedanken!

  DANK U WEL!

  Liticia, Hilde en Ilse,
  de wensfeeën van Emma.


  Jong of oud? Bij ons is iedereen welkom!