• Over ons

  Het prille begin (1989)

  Dominique & Amélie richtten Sportcenter 't Broeksken op in 1989. Ze wilden een club openen die toegankelijk is voor iedereen en activiteiten aanbieden die inspelen op de wensen van hun leden.

  Opening squashterreinen (1996)

  Na 7 jaar actief te zijn, is squash sinds 1996 nu dus ook een vaste activiteit in het aanbod.

  De tennishal (2004)

  Tennissen in de winter of bij slecht weer kan vanaf 2004 nu ook gewoon binnen in de meer dan ruime tennishal.

  Padel (2019)

  Sportcenter 't Broeksken gaat mee met de nieuwste trends. Padel, een populaire sport kan sinds kort nu dus ook gewoon beoefend worden. Kom eens een kijkje nemen!


  Sportcenter 't Broeksken heeft een fraaie en gevarieerde sportinfrastructuur met tal van mogelijkheden gekoppeld aan een gemoedelijke, familiale sfeer. Dominique De Boeck en Amélie de Vos runnen dit sportcenter sinds 1989 en doen dit vandaag nog steeds met evenveel passie en plezier.

  Dominique focust zich als ervaren speler en trainer vooral op tennis. Amélie heeft vooral de leiding over het kleutertennis, turnen, spinning en aerobic.

  Al van in het begin willen ze mensen bij elkaar brengen om te sporten in een gezellige sfeer. Activiteiten organiseren die aansluiten bij de wensen van alle leden en een club zijn die gewoonweg toegankelijk is voor iedereen, dat is sinds opstart altijd de doelstelling geweest.

  Jong of oud? Bij ons is iedereen welkom!